SCARABEE LANDSMEER

SCARABEE LANDSMEER Spare-ribs * Pizza's * Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 625 beoordelingen
20 jan 2019 om 3:53 Prima eten ,betaalbaar en warm bezorgd. Ik bestel altijd hier met goede ervaring!
19 jan 2019 om 23:03 Jammer dat de spareribs stug waren , niet gaar , je moest het vlees eraf trekken , duur betaald dus . Dag € 14,75 .
14 jan 2019 om 22:00 Was heerlijk
14 jan 2019 om 14:33 super lekker !.zerker wij gaan altijd hier bestellen
13 jan 2019 om 13:19 Prima eten en prima service. Zeer tevreden!
12 jan 2019 om 7:38 Goede kwaliteit , prima smaak en warm bezorgd. complement voor de bezorgers. Voor de hele team 5 *****plus
11 jan 2019 om 6:05 Altijd druk . Super lekker ,prima kwaliteit en warm bezorgd. Complement voor de chefkok !!!
10 jan 2019 om 17:53 Super lekker eten ! Jammer dat er altijd zo weinig saus bij zit.
6 jan 2019 om 10:41 Heel snel bezorgd. Spareribs waren fantastisch gaar en de pizza was heel rijk belegd. Niet de eerste keer dat we daar bestelden en ook zéker niet de laatste keer!!
6 jan 2019 om 0:22 Prima kwaliteit . Super lekker en warm bezorgd!!
4 jan 2019 om 19:12 Hele aardige mensen. Helaas gaat er wel eens wat fout met de bestellingen. Duurt langer dan ze zeggen of er zitten dingen op die je niet Zou.
4 jan 2019 om 6:23 Ik ken de chef.Hij kan lekker koken.Prima smaak en warm bezorgd.