CAFé-RESTAURANT SCARABEE LANDSMEER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 434 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café-Restaurant Scarabee Landsmeer. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 14:51 Optijd bezorgd. Hele aardige bezorger ook. En spareribs hot menu was ook nog lekker vers en warm. Eten was natuurlijk heerlijk echt aanrader!
24 jan 2023 om 20:28 Het etenwas erg lekker alleen jammer dat ik geen uien op me pizza heb gekregen terwijl ik er wel voor betaald heb.
19 jan 2023 om 19:44 Ik had een bezorgtijd aangegeven voor 17:30 uur maar het eten werd al om 16:45 uur bezorgd. Dit gooide mijn planning van de dag in de war. Waarom niet gewoon op tijd bezorgen wat ik aangegeven heb???
6 jan 2023 om 8:13 Lekkere shoarma schotel, ruim voldoende qua hoeveelheid en ruim binnen de opgegeven tijd geleverd!
14 dec 2022 om 18:53 Shoarmaschotel was weer overheerlijk. De bezorging was binnen de vermelde tijd. Dus alles OK.
10 dec 2022 om 20:03 Eten was prima, alleen de bijbehorende sla is wat karig. Bezorging was zeer goed en vriendelijk
12 okt 2022 om 21:28 Vriendelijke bezorger die mooi op tijd kwam, heerlijke spareribs en warme patat, ook erg fijn.
28 sep 2022 om 19:12 Was weer toppie
24 sep 2022 om 22:20 Super lekker gegeten weer zoals altijd!
29 aug 2022 om 0:15 Eten was ok. Kapsalon dreef in knoflooksaus, en er was geen sambal. Bestelling duurde 2 en een half uur. Bij zowel een telefonisch gesprek als bij bezorging geen uitleg of excuus gehad. Laatste keer dat ik hier bestel.
26 aug 2022 om 20:05 Het was weer Heerlijk overheerlijk!
16 aug 2022 om 0:10 Top